Lumenauraus

Talvisaikaan tarkkailemme säätiloja ja pyrimme ennakoimaan lumipyryt. Lähdemme heti ja myös viikonloppuisin, kun lunta on satanut sen verran, että se uhkaa kulkemista. Lumenauraus kiinteistöjen kulkuväyliltä paitsi helpottaa liikkumista niin myös estää vahinkojen syntymistä sekä kulkuväylille, että autoille. Mikäli lumi on päässyt paakkuuntumaan pahasti (jopa aurauksesta huolimatta), niin meiltä voi tilata myös polanteiden poiston.

Hiekoitus

Hiekoituksella varmistamme, että kulkeminen jäisellä piha-alueella on turvallista eikä onnettomuuksia sattuisi. Hiekoitusta tehdään pääasiassa talviaikaan, mutta joskus myös loppusyksyllä ja alkukeväällä voi liukkaus yllättää.

Tarkkailemme säätiloja jatkuvasti ja kiirehdimme hiekoittamaan kulkutiet heti kun sää siihen edellyttää, oli sitten arkipäivä tai viikonloppu. Hiekoituksesta huolimatta tielläkulkijoiden tulee kuitenkin liukkaalla kelillä olla varovaisia. Paraskaan hiekoitus ei riitä estämään kaatumisia täydellä varmuudella.

Keväällä teille ja kulkuväylille kertyneet hiekat kerätään pois koneellisesti.

Nurmikonleikkaus ja vihertyöt

Hyvin hoidettu ja leikattu nurmikko antaa taloyhtiöstä ja liikekiinteistöstä positiivisen kuvan ja lisää kiinteistön arvoa. Kesällä nurmikko kasvaa nopeaa vauhtia ja etenkin alkukesällä sitä tulee leikata jopa kerran viikossa, jotta se saadaan pysymään upean näköisenä. Asiakkaan kanssa voidaan myös sopia harvemmasta leikkaustahdista, mutta leikkuukertojen vähentäminen myös jonkin verran lisää aikaa, mikä leikkaamiseen menee.

Nurmikonleikkauksen lisäksi teemme myös paljon erilaisia vihertöitä esim. pensaiden leikkauksia, kesäkukkien istuttamisia ja rikkaruohojen kitkemisiä.

Pihojen pesu

Talven jäljiltä pihat ovat pölyn ja hiekan peitossa. Kun viimeisimmät yöpakkaset ovat ohitse keräämme nopeasti hiekoitushiekat pois pihoilta, minkä jälkeen voimme aloittaa pihojen pesun vedellä. Pihojen pesut pyrimme tekemään aina mahdollisimman nopealla aikataululla, koska pölyiset pihat aiheuttavat allergiaan verrattavia oireita.

Muut työt

Tarjoamme laajasti erilaisia palveluita sekä sopimusasiakkaillemme että kertaluontoisesti muille. Alla näet esimerkkejä tarjoamistamme palveluista jo näillä sivuilla mainittujen palveluiden lisäksi. Voit soittaa ja kysyä lisää palveluistamme.

  • Putkityöt
  • Polanteiden poisto
  • Lumentiputtamiset katolta
  • Jätteiden kuljetukset kaatopaikalle
  • Puiden kaato
  • Rännien puhdistukset
  • Hiekkalaatikoiden täyttö/tyhjennys
  • Työvälineiden vuokra. Kysy lisää!
  • Liputus
  • Erilaiset nostotyöt