Sopimushuolto

Sopimushuoltoasiakkaanamme sovimme ennen palvelun aloittamista, mitkä palvelut haluatte meiltä ostaa. Olemme täyden palvelun huoltoyritys, joten voimme sopia laajasti erilaisista palvelukokonaisuuksista. Useimmiten taloyhtiöiden sopimukseen kuuluu erilaiset ulkotyöt, kuten eri vuodenaikoihin liittyvät huoltotyöt (nurmikonleikkuu, lumenauraus, lehtien keruu, pihojen pesu jne.) ja pienet sisällä tehtävät huoltotyöt (esim. hanojen vaihdot, ovien saranoiden kiristämiset jne.). Liikekiinteistöillä taas korostuu ennen kaikkea ulkoalueiden hoito ja talotekniikka.

Sopimuksia voidaan räätälöidä aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja kerromme mielellämme oman näkemyksemme mitä huoltosopimukseen olisi hyvä sisällyttää. Teemme aina sen mitä sovitaan.

Huoltotyöt ja remontit

Teemme pieniä huoltotöitä ja remontteja sekä sopimusasiakkaillemme että tilauksesta myös muille. Julkisivujen maalaukset, lattioiden asennukset ja purkutyöt ovat esimerkkejä tekemistämme pienistä huoltotöistä ja remonteista. Annamme aina hinta-arvion sekä arvion töihin menevästä ajasta. Kerromme myös avoimesti mikäli koemme, että emme olisi paras yhteistyökumppani tekemään pyydettyä työtä.

Talotekniikka

Taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen tekniikka kehittyy koko ajan ja entistä enemmän siirrytään digitaaliseen maailmaan. Meillä on vahva kokemus erilaisista taloteknisistä järjestelmistä. Asiantuntemuksemme mahdollistaa talotekniikan ennakoivan kunnossapidon.